FOTO. Echipajul braşovean Ionuţ Zăbavă şi Andrei Toderaş, rezultat bun la Raliul Maramureşului. Competiţia a avut 25 de abandonuri şi două accidente teribile

Echipajul braşovean format dn Ionuţ Zăbavă şi Andrei Toderaş a terminat pe locul 3 Raliul Maramureşului, un rezultat pe care cei doi piloţi îl consideră unul mulţumitor, în condiţiile date. 

Un raliu, asa cum a fost cel de la Baia Mare, îl căştigi doar dacă îl termini, chiar fără să urci pe podiumul unei clase sau alta. Trei Probe Speciale anulate, 25 de abandonuri, două accidente teribile (din fericire, membrii ambelor echipaje sunt bine acum).

De fapt, Raliul Maramuresului 2022 a fost precum o cameră mică, întunecată, în care cineva a aruncat la întâmplare toate anotimpurile, lăsându-le să se lupte între ele pentru accesul la uşa de ieşire. Din păcate, in final, a ieşit iarna din încăpere, arătând tuturor că poate domina primăvara şi că cei care tipăresc calendare pot folosi, fără să greşească, imagini cu zăpada pentru a ilustra luna aprilie.

Echipajul braşovean Ionut Zabava – Andrei Toderas a încheiat cursa din nordul ţării cu un rezultat multumitor: Locul 3 în cadrul nou înfinţatei Cupe “Clio Rally 5”, locul 4 la Clasa RC5 si locul 11, din 29 de echipaje, în Clasamentul General al categoriei doua roti motrice.

Ionut Zăbava: „Am încheiat cu bine prima etapa a Campionatului Naţional de Raliuri şi nu mă refer neapărat la rezultatele înregistrate, care puteau fi mai bune, ci la faptul că am trecut linia de sosire fără nici un eveniment nedorit. Maşina s-a comportat excelent şi, împreuna cu Andrei am consolidat, spun eu, pregătirea pentru următoarea etapă de la Harghita, unde sperăm să fie vreme mai bună.“

Echipajul Ionut Zabava – Andrei Toderas este susținut in 2022 de: Ruris, Castrol Romania, Rubi, ICCO Systems, Content factory 1, Olin, allmountain.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.