Leroy Merlin va deschide în luna mai al doilea magazin din Brașov

Leroy Merlin anunţă deschiderea celui de-al doilea magazin din municipiul Braşov, programată pentru 13 mai 2022. Noul magazin din cartierul Astra este situat pe Calea Bucuresti nr. 134, acesta fiind cea de-a 20-a unitate a retelei retailerului în România.

Noul magazin va avea o suprafaţă totală de 7000 de metri pătraţi, iar clienţii vor avea la acces la peste 23.000 de produse din categorii de interes variate precum: materiale de construcţii, grădinărit, decoraţiuni, unelte, produse pentru casă şi multe altele.

Totodată, clienții noului magazin vor avea acces și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin care oferă acces la toate cele peste 30.000 de produse din portofoliu, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

„Brașovul este o piață dinamică, fiind un oraș modern cu o populație în creștere. Prin urmare, decizia de a deschide un al doilea magazin în oraș a venit în urma cererii tot mai crescute de produse de bricolaj, susținută și de proiectele în construcții aflate în desfășurare, dar și de interesul brașovenilor pentru amenajarea și renovarea propriilor locuințe sau a altor proprietăți, mai ales că Brașovul este și un oraș turistic. De asemenea, noul magazin are o poziție geografică favorabilă, ce oferă acces mai ușor și mai rapid la gama de produse Leroy Merlin celor din localitățile situate în partea de sud a județului. Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin, ne dorim să devenim opțiunea favorită a brașovenilor și, totodată, liderul pieței locale de bricolaj și amenajare a locuințelor din Brașov”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Cel de-al doilea magazin Leroy Merlin din Brașov va avea peste 100 de angajați, dintre care 80 au fost deja recrutați. În prezent, mai sunt disponibile 20 de posturi precum: Consilier Vânzare (10 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții), Consilier Servicii Clienți (5 poziții). Cei interesați pot consulta mai mai multe detalii despre posturile disponibile accesând următorul link: https://job.leroymerlin.ro/locations/bra-ov-astra.

Noul magazin Leroy Merlin din Brașov beneficiază și de o poziție avantajoasă, aflându-se în partea de sud a orașului, în proximitatea orașelor Săcele, Predeal și a celorlalte stațiuni de pe Valea Prahovei, fiind o alternativă în plus pentru cei interesați de produsele comercializate de retailer.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.