PNL Brașov a reacționat după ce a aflat cauza morții primarului din Jibert. Agresorul a fost un coleg de partid

După ce prim-procurorul Claudiu Sandu, prezentat detaliile evenimentului în urma căruia primarul din Jibert și-a pierdut viata, Organizația județeană a PNL Brașov a anunțat excluderea din partid lui Gheorghe Buta, cel care l-a bătut pe edil. Potrivit declarației prim-procurorului Claudiu Sandu, în localitatea Jibert, în seara zilei de 24 martie, în jurul orelor 23.00,  a avut loc agresiunea fizică asupra primarului comunei Jibert, Iancu Boeriu.  În urma agresiunii a survenit decesul edilului.

„Odată confirmată starea de fapt, organizația județeană a PNL Brasov a inițiat demersurile de excludere din partid a inculpatului Gheorghe Buta, autorul regretabilei fapte. Decizia urmează a fi luată de forurile competente, imediat ce acestea se vor întruni statutar.
Suntem consternați și îndurerați, în egală măsură, de aceste evenimente ocazie cu care transmitem, din nou, un mesaj ferm către toți membrii și susținătorii liberali: violența, în oricare formă, nu este o opțiune și nu este tolerată în organizația PNL Brașov”, se arată într-un comunicat transmis de PNL Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.