Adrian Veștea vizează încă o funcție: președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea, și-a depus, oficial, candidatura pentru șefia Ligii Aleșilor Locali PNL, el fiind singurul liberal care și-a anunțat intenția de a ocupa această funcție. Ședința Ligii Aleșilor Locali din PNL se va desfășura în 26 mai, în Poiana Brașov, şi vor fi prezenți cei 1.200 de primari ai partidului.

 ”Voi candida la Liga Aleșilor Locali, este o opțiune pe care mi-am manifestat-o de mai multă vreme. M-am regăsit permanent în această poziție. Sunt unul dintre liberalii care face administrație publică de peste 20 de ani și îmi doresc ca în continuare să am o implicare cât se poate de bună. Sunt și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene și cred că sunt foarte multe aspecte prin care aleșii locali trebuie susținuți de către partid, de către Guvern”, a precizat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.

În 27 mai, tot în Poiana Brașov,  se va desfășura ședința Consiliului Naţional al PNL, pentru a stabili cine va ocupa funcţia de secretar general şi un post de prim-vicepreşedinte rămas liber după schimbarea conducerii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.