Parcările publice din Brașov, gratuite noaptea și în zilele de duminică. Măsura este valabilă inclusiv în Centrul istoric și Poiana Brașov

Brașovenii și turiștii care vor merge seara sau în zilele de duminică în Centrul istoric al Brașovului sau în Poiana Brașov nu vor mai plăti locurile din parcările publice după ora 20.00, astfel că singura lor problemă va fi să găsească un loc pe care să îl ocupe. 

Astfel, în baza unei decizii din 23 mai a Curții de Apel Ploiești, devin aplicabile prevederile unei hotărâri a Consiliului Local Brașov din anul 2020, care prevede că tarifarea parcărilor publice din municipiul Brașov, administrate de P&P se face între orele 8.00 – 20.00, de luni până sâmbătă (inclusiv). În schimb, între orele 20.00 – 08.00 și în zilele de duminică, parcările publice sunt gratuite. 

De altfel, ieri, prin intermediul cabinetului de avocatura, municipalitatea brașoveană a transmis o notificare către firma P&P, căreia i-a solicitat ca, începând din 24 mai, să pună în aplicare noul program de tarifare.  

Gratuitățile amintite nu sunt valabile în cazul parcării de la Regina Maria, administrată de Primăria Brașov. 

1 Comentariu

  1. Cea mai idioata masura luata in saptamana asta.
    Locuuesc in centru. Dupa ce ca platesc abonament si nu am loc de parcare, pana acum gaseam un loc macar in weekend si noaptea. De acum, o sa ma invart si noaptea si duminica, minute in sir ca bula prin centru ca sa prind un loc de parcare.
    Probabil aceasta masura face parte din programul ecologic al partidelor. O noua inventive ecologica, made in Romania! Ne incurajeaza sa circulam mai mult cu masina si mai putin cu bicicleta sau transportul in comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.