Deputatul Tudor Benga, chemat „la ordine” de „biserica sfinților arhangheli Coliban și Darău”/„În interiorul filialei Brașov folosesc întreg arsenalul de luptă internă ghino-barnist”

După ce a scris pe rețelele de socializare că USR se „va rupe”, deputatul brașovean Tudor Benga a fost „chemat la ordine” de conducerea USR Brașov, fiind acuzat că a adus partidului „prejudicii de imagine”. Ba mai mult, deputatul susține că „pe surse” a aflat că „se contemplă și niscaiva „sesizări” la adresa mea ceea ce este foarte amuzant”. 

„Băieții ăștia care au pus tunurile pe mine la Brașov sunt liderii faimoasei echipe Curaj. Adică ăia care înfierează public, inclusiv printr-un comunicat de presă toate metehnele echipei Barna, dar care în interiorul filialei Brașov folosesc întreg arsenalul de luptă internă ghino-barnist: sesizări, suspendări, sancțiuni, bașca tot soiul de alte cumetreli. Sunt ăștia puri și imaculați care-i condamnă public pe drulo-barniști din două în două săptămâni, dar care m-au sancționat pe mine intern în filială în noiembrie 2019 fiindcă i-am cerut demisia lui Barna după eșecul de la prezidențiale. Asta-i biserica sfinților arhangheli Coliban și Darău și e important să puteți vizualiza la modul general geografia sucelilor de interes din partidul, pentru a aprecia corect ceea ce urmează mai departe pentru USRPLUS și electoratul reformist din țara asta”, a scris Tudor Benga pe rețelele de socializare. 

Vor pleca și cei din echipa Curaj? 

Pe de altă parte, Tudor Benga a avertizat că în perioada următoare vor fi mai multe valuri de plecări.

„În primă fază îl vor urma pe Ciolos doar câțiva parlamentari ex-PLUS. Însă în toamnă, după Congres, după ce Ghinea va avea dezlegare de la Drulă să le rupă capul celor din Curaj, vor urma vitejii ăștia orientați. Nu toți deodată, ci etapizat. Iar mai apoi, după congresul de BN din toamna 2023 va fi o nouă șarja. Finalmente, în iarna 2023-2024 va începe migrația aleșilor locali: aceia nu pot pleca acum fiindcă își pierd mandatele, dar mulți vor pleca în buza alegerilor”, a mai scris Benga într-un mesaj pe Facebook. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.