TRANSPARENȚĂ? Primăria Brașov nu a reușit să „scape” de operatorul de parcări P&P. Primarul nu a mai pus „cartonaș” pe Facebook, prin care să anunțe că a pierdut procesul definitiv

Dacă în cazul procesului în care instanța a decis că locurile de parcare din Brașov, administrate de P&P, nu mai pot fi taxate noaptea și în zilele de duminică, primarul Brașovului, Allen Coliban, a postat un „cartonaș” pe Facebook prin care anunțat victoria, în cazul pierderii procesului procesului privind rezilierea contractului cu P&P, acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

La victoria din primul proces, primarul s-a lăudat pe toate canalele posibile, ale primăriei – emitând comunicat de presă, punând anunț pe pagina primăriei și a funcției, și pe cele ale partidului, cu deja celebrele „cartonașe”. 

În schimb, decizia definitivă în procesul în care P&P a atacat hotărea de reziliere a contractului – proces tocmai pierdut de Municipalitate nu a fost comunicată nicăieri. Iar un punct de vedere oficial din partea primarului sau a a unei persoane care să și-l asume nu a sosit nici acum.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care, pe data de 31 mai, Curtea de Apel Ploiești a emis o sentință definitivă prin care a stabilit că rezilierea contractului de concesiune (încercată de Primăria Brașov) este ilegală. Astfel, dacă nu apar alte situații, P&P va administra locurile din parcările publice până în anul 2030, când expiră contractul încheiat în anul 2020. 

Jurnaliștii au solicitat Primăriei Brașov un punct de vedere privind acest lucru, iar acesta a venit, fără însă a fi asumat de vreo persoană.

În respectivul răspuns, reprezentanții municipalității au spus că așteaptă motivarea din partea instanței apoi va decide dacă va apela la o cale extraordinară de atac (cel mai probabil la Înalta Curte de Casație și Justiție). 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.