Drumarii și pădurarii verifică „la pas” traseul Autostrăzii Brașov – Bacău. CNAIR și-a propus să termine ce au început specialiștii de la Search Corporation

După ce e Asocierea Search Corporation S.R.L. – Primacons Group S.R.L a solicitat rezilierea Contractului de servicii pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție pentru Autostrada Brașov – Bacău, reprezentanții Compania Națională de Administrare a Infrastructrurii Rutiere a început propria evaluare în teren a traseului avizat pentru viitoarea șosea de mare viteză. 
Astfel, compania a anunțat că a mobilizat o echipă de specialiști ai CNAIR care împreuna cu reprezentanți ai ocoalelor silvice, care verifică “la pas”, în teren, elementele necesare pentru realizarea investigațiile geotehnice.
 
 
„Echipele vor inventaria în teren și condiționalitățile de relief sau de orice alta natură. Toate aceste elemente trebuie să fie cunoscute și cuantificate pentru estimarea unei valori juste, înaintea lansării unei noi proceduri de achiziție publică pentru atribuirea unui nou Contract. Pentru urgentarea finalizării Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic, în documentația pentru noua procedură de licitație, se vor regăsi inclusiv informațiile deja cunoscute printre care și varianta de traseu finală, identificată deja înainte de rezilierea contractului cu Asocierea Search Corporation S.R.L. – Primacons Group SRL. Urmează să fie stabilite zonele de acces pentru realizarea forajelor și identificate resursele necesare pentru realizarea forajelor”, au anunțat reprezentanții CNAIR. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.