Grădina cu plante aromatice din Piața Unirii are zilele numărate. Primăria Brașov vrea să o mute

Grădina urbană din Piața Unirii, amenajată cu ajutorul unor plăci de OSB prin proiectul „Food Wave” implementat de Asociația Metropolitană Brașov va fi mutată. Anunțul a fost făcut de primarul Brașovului, Allen Coliban, în timpul ședinței de plen a Consiliului Local din 29 iunie.

„Luând act de mai multe remarci, am discutat cu partenerii noștri oportunitatea reamplasării acelei construcții temporare”, a  spus primarul. 

Declarația a fost făcută în contextul în care a fost întrebat de ce a retras de pe ordinea de zi a ședinței proiectul de hotărâre privind aprobarea parteneriatului dintre Primăria Brașov și Asociația Metropolitană Brașov pentru implementarea proiectului „Food Wave”. În afara anunțului privind mutarea grădinii, edilul nu a dat mai multe detalii, preferând să spună: „Conform Codului Administrativ, vă voi da răspunsul în scris”. 

Grădina urbană cu plante aromatice a fost amenajată în Piața Unirii în 17 iunie, de către voluntari din mai multe state europene: 

Primăria Brașov va uda plantele armoatice din grădina urbană din Piața Unirii. Protocolul va fi supus aprobării Consiliului Local în 29 iunie

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.