FOTO VIDEO. Intervenție în miez de noapte pe bd. Gării din Brașov. Locatarii de la două scări, nevoiți să iasă rapid din apartamente

Locatarii din doua scari de pe Bulevardul Garii numarul 3 au fost nevoiti sa iasa din locuinte in miez de noapte, dupa ce la serviciul 112 a fost anuntat ca se simte miros puternic de gaz, care vine de la un apartament aflat la parterul blocului.

 

 

Un total de 10 echipaje de pompieri, SMURD si echipaje de Politie s-au deplasat la fata locului, unde au ramas aproape doua ore, pe ambele parti ale blocului.

Din fericire, pana la venirea echipajelor, unul dintre vecini a oprit alimentarea cu gaz, iar ulterior, la sosirea echipajelor, care au ajuns foarte repede la fata locului, a fost oprita si alimentarea cu curent electric pe scara, pentru a se evita orice pericol de explozie.

 

 

Femeia care locuia in apartamentul de la parter a iesit din apartament pe picioarele ei, dar a fost preluata de un echipaj SMURD, care i-a acordat ingrijiri medicale pentru spaima pe care a tras-o.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.