Asociația Amural a primit bani de la Consiliul Județean Brașov și AFCN și pentru ateliere de tarot și numerologie. Activitățile și prețurile la Festivalul „MaGama” din Racoș

Dacă anul acesta, în municipiul Brașov nu va organiza nici un eveniment cu finanțare din bani publici, după scandalul iscat cu grotele de După Ziduri, Asociația Amural va organiza, în perioada 22-24 iulie,  Festivalul MaGama la Racoș, pentru care a obținut două finanțări.

Pentru „MaGama”, Amural va primi de la Consiliul Județean Brașov suma de 50.000 lei, iar de la Administrația Fondului Cultural Național suma de 85.000 lei, ceea ce înseamnă un total de 135.000 lei, din bani publici. Veniturile vor fi rotunjite din venituri proprii – taxe de participare la ateliere sau la spectacole-, iar prețurile nu sunt chiar mici. 

În cadrul acestui festival, vor fi spectacole de muzică electronică, proiecții pe coloanele de bazalt și diferite ateliere, inclusiv „sesiuni 1 la 1” de tarot și numerologie,  după cum anunță Amural.

Organizatorii au scos la vânzare abonamente pentru festival, cu o valoare de 270 lei pentru cele trei zile, dar și bilete de o zi, cu o valoare de 100 lei.

De asemenea, pentru a participa la ateliere sau excursii, participanții vor trebui să plătească. De exemplu, pentru o drumeție la stejarul de la Mercheașa, taxa este de 40 lei de persoană. Pentru o tură cu caiacul în Cotul Turzunului, taxa este de 60 de euro. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.