Accident pe strada Capraților din Brașov – unul dintre șoferi era beat și sub influența drogurilor

Foto arhiva

Un timişean de 23 de ani este cercetat penal după ce, aflat la volan în stare de ebrietate și sub influența drogurilor, a intrat în coliziune cu o altă maşină în municipiul Braşov, pe strada Carpaților. Conform IPJ Braşov, accidentul s-a produs marţi dimineaţă, autoturismul tânărului intrând în coliziune cu un altul, ce venea din sens opus, pe unul din bulevardele circulate din municipiu. 

„În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, în cazul tânărului, în vârstă de 23 ani, rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur şi 0 în cazul celuilalt conducător auto. Totodată, la testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv la Cannabis pentru conducătorul auto în vârstă de 23 ani din judeţul Timiş. Acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi a prezenţei substanţei psihoactive în organism”, a precizat sursa citată. 

Conform acesteia, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit de poliţiştii Biroului Rutier Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.