FOTO. O fetiţă de 12 ani cu un bebeluş în brate a căzut într-un canal, la Codlea

O fetiță de 12 ani s-a ales cu câteva leziuni la nivelul membrelor, după ce a căzut într-un canal din Codlea, al cărui capac era instabil. Fetița avea în brațe un bebeluș.

Potrivit Poliției municipiului Codlea, incindentul a fost sesizat azi în jurul orei 11.40, când autoritățile au fost anunțate că în timp ce se deplasa pe un trotuar situat pe strada Petuniei din municipiul Codlea, județul Brașov, o fetiță, în vârstă de 12 ani, care purta pe brațe un copil, în vârstă de 9 luni, ar fi pășit pe capacul unei canalizări, moment în care capacul s-ar fi deplasat din poziția inițială”.

Fetiţa de 12 ani a suferit escoriaţii la nivelul membrelor şi a fost  preluată și transportată la spital pentru investigații medicale. Bebeluşul, în vârstă de 9 luni, este în afara oricărui pericol. 

„Cu privire la producerea incidentului au fost înştiinţate instituţiile competente să asigure corespunzător canalizările, fiindu-le solicitată luarea de măsuri în regim de urgenţă. În cauză, politiştii efectuează cercetări în vederea clarificării şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt””, a anunţat Poliţia.

În cauză, politiștii efectuează cercetări în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.