Podul de pe strada Timișul Sec, „securizat” cu parapete de plastic de mulți ani. Va fi reparat după ce se termină ping-pong-ul dintre Primăria Brașov și CNAIR

Podul de pe strada Timișul Sec din Brașov, de pe fosta ocolitoare a municipiului Brașov  nu are șanse să fie reparat prea repede, chiar dacă s-au împlinit cinci ani de când s-a prăbușit o porțiune pe care era trotuarul. De atunci, singurele măsuri care s-au luat pentru evitarea producerii unor accidente au fost restricțiile de tonaj și montarea unor parapete de plastic. 

Drumul și, implicit podul cu probleme, este în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), iar Primăria Brașov anunțat încă din anul 2016 că este dispusă să preia artera, pentru a o repara. Dar de atunci, singurul „eveniment notabil” a fost prăbușirea porțiunii din pod, pentru că drumul nu a fost transferat către Primăria Brașov, iar CNAIR nu s-a mai ocupat de întreținerea acestei artere. 

În acest moment, demersurile pentru preluarea drumului de la CNAIR sunt în „etapa corespondenței”, a explicat în ședința de plen din 29 iunie administratorul public al municipiului Brașov, Adriana Miron. 

„Le-am transmis că în cazul în care nu pot face o administrare corespunzătoare a podului să ni-l transfere. Pe această temă, avem o corespondență cu cei de la Serviciul de Cadastru (Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară – n.r.), iar în momentul în care ne va fi transferat vom putea iniția investiții pentru reabilitarea acestui obiectiv”, a explicat administratorul public al Brașovului. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.