14 nuntași de la un complex turistic din Sâmbăta de Sus au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

14 persoane care se aflau sâmbătă seara la două evenimente separate găzduite de un complex turistic din Sâmbăta de Sus au avut nevoie de îngrijri medicale după ce au acuzat simptomele unei toxiinfecții alimentare.

Echipajele medicale au fost solicitate în jurul orei 21.00 la un restaurant care găzduia două petreceri de nuntă – una cu aproximativ 100 de persoane, cealaltă cu aproximativ 250 de persoane. Cei care au solicitat intervenția medicilor provin de la ambele evenimente, ceea ce îi face să creadă că sursa toxiintecției a fost un aliment servit la masă.

Dintre cele 14 persoane care au primit servicii medicale, două au fost preluate la Spitalul Municipal Făgăraș, iar o a treia s-a prezentat singură la Urgențe.

Am intervenit aseară la Sâmbăta de Sus, la o nuntă unde am asistat 14 pacienți cu toxiinfecție alimentară. Din aceștia, două persoane au fost transportate la spital “, a confirmat dr. Steluța Coțiu, director medical al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov (SAJ).

De asemenea, alți trei copii, care au fost prezenți la aceste evenimente, au ajuns la spital, aduși de părinți, a informat dr. Mihaela Pandrea, dir. Spitalului Municipal Făgăraș, citată de fagarasultau.ro.

Autoritățile sanitare și polițiștii urmează să deruleze o anchetă la respectivul complex pentru a vedea care au fost cauzele apariției incidentului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.