Încă o serie de accidente în Poiana Brașov, pe traseele de downhill. De la începutul lunii, nouă bicicliști s-au accidentat în pădurile Brașovului

Aproape că a devenit o „tradiție” ca în weekend-uri să se producă accidente pe traseele de downhill din Poiana Brașov. Astfel, sâmbătă, 24 septembrie, salvatorii de la Salvamont Poiana Brașov au avut două intervenții, în urma accidentării a două persoane care coborau pe traseul Red Line din Postăvaru. 
 
„Una a suferit traumatisme minore la membrele superior și inferior. În celălalt caz, a fost vorba despre un traumatism de membru superior, în zona umărului. După ce i s-a efectuat examenul medical și i-a fost imobilizată articulația, persoana accidentată a fost transportată în stațiune, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD, în vederea transportului către unitatea spitalicească, pentru examene medicale detaliate”, au anunțat reprezentanții Salvamont Poiana Brașov. 
 
Ambii practicanți dispuneau de tot echipamentul de siguranță necesar pentru practicarea acestui sport, au precizat salvatorii montani brașoveni. 
De la începutul lunii septembrie, Salvamont Poiana Brașov a intervenit în nouă cazuri de bicicliști accidentați, patru dintre ei pe traseele amenajate în Poiana Brașov, 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.