18 familii cu o situație economică precară din Codlea se vor putea muta în locuințe sociale. Spațiile locative sunt construite cu bani europeni

Primăria Codlea a obținut o finanțare europeană, prin Programul Operațional Regional, pentru construirea unui bloc de locuințe sociale în oraș, pe strada str. Carpați, nr.25B. Pentru proiectarea și construirea acestuia, municipalitatea din Codlea a lansat o licitație cu o valoare estimată de 5.687.720 lei, cu TVA, iar după semnarea contractului, câștigătorul licitației va avea la dispoziție 18 luni pentru a finaliza lucrările. 

Blocul, cu două scări va avea parter și două etaje. Vor fi amenajate 18 apartamente, fiecare cu centrală proprie. De asemenea, în jurul blocului vor fi amenajate spatii spații verzi, un loc de joacă, sistem de monitorizare video și o parcare.  
În bloc vor fi găzduite familii compuse din patru, cinci sau șase persoane, iar apartamentele vor avea suprafațe utile de 74,23 mp (pentru 4 persoane), 88,50 mp (pentru 5 persoane) și 93,20 mp (pentru 6 persoane).

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.