Primăria Brașov ar putea plăti peste 100 de milioane de lei pe an pentru energia electrică. Unde sunt cele mai mari consumuri

Primăria Brașov caută un furnizor de energie electrică pentru 12 luni, iar pentru a beneficia de cea mai bună ofertă a lansat o licitație pe platforma electronică de achiziții publice. În 12 luni, Primăria Brașov estimează un consum total de 34.138,22 MWh și facturi cu o valoare totală de 110.895.145 lei (fără TVA), iar ofertele din partea furnizorilor interesați sunt așteptate până în 14 octombrie 2022. 

Din caietul de sarcini aferent licitației rezulta că cea mai mare parte a sumei, 47.068.875 lei, fără TVA, ar urma să fie cheltuită pentru plata energiei electrice pentru sistemul de iluminat public. Restul banilor reprezintă costul estimat pentru curentul consumat de unitățile de învățământ și celelalte instituții aflate în subordinea autorităților locale brașovene.

În cazul în care se va semna un contract cu un furnizor, acesta va trebui să mențină un preț fix în cele 12 luni. Singurele modificări de tarife pot surveni ca urmare a unor decizii ANRE. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.