Crimă la Codlea. Ce au descoperit anchetatorii?

Poliţiştii din judeţul Braşov au demarat, luni, o anchetă, după ce doi soţi din Codlea au fost găsiţi inconştienţi în casă. Apelul la 112 a fost făcut de nora celor doi, care nu reuşea să-i contacteze. Femeia nu a putut fi salvată.

“În această dimineaţă, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 de către o femeie cu privire la faptul că nu îi poate contacta pe socrii săi, care locuiesc în municipiul Codlea, judeţul Braşov”, a transmis, luni, IPJ Braşov.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Codlea şi Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov, precum şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.  

“Întrucât uşa locuinţei era încuiată, s-a procedat la pătrunderea în locuinţă de către pompierii aflaţi la faţa locului, în interiorul acesteia fiind depistate două persoane, în stare de inconştienţă, acestea fiind identificate ca fiind un bărbat, în vârstă de 67 ani şi o femeie, în vârstă de 65 ani, soţ şi soţie, ambii din municipiul Codlea, judeţul Braşov”, a mai transmis sursa citată.   

Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul femeii, iar bărbatul a fost preluat şi transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.  

În prezent, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.