Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, implicat într-un accident în care un motociclist a fost rănit grav. Se pare că vina accidentului îi aparține Monicăi Macovei

Fostul ministru al justiției Monica Macovei a fost implicat sâmbătă într-un accident pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai din județul Constanța, accident în urma căruia un motociclist a fost rănit grav și dus la spital, informează ziarul Libertatea citând surse din anchetă.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat sâmbătă producerea unui accident rutier în județul Constanța, în care au fost „implicate un motociclist și un autoturism”, iar în urma impactului a rezultat „rănirea gravă a motociclistului”.

În urma incendiului, motocicleta lovită de vehiculul condus de Monica Macovei a luat foc

ISU Constanța a informat că în urma impactului s-a produs un incendiu, în care motocicleta a ars, iar motociclistul, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”.

Poliția Constanța a transmis la rândul său un comunicat oficial, fără a preciza numele celor două persoane implicate în accident.

„Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Potrivit informațiilor Libertatea, mașina era condusă de Monica Macovei (63 de ani), care l-a accidentat pe motociclistul în vârstă de 56 de ani.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui accident.

Surse din poliție, citate de Hotnews, spun că Monica Macovei a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ. Din primele informații se pare că vina accidentului îi aparține Monicăi Macovei – fostul europarlamentar ar fi intrat pe contrasens într-o curbă, mai precizează Hotnews.ro. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.