VIDEO. A început asfaltarea. De luna viitoare, șoferii vor scăpa de cozile de la intersecția DN 1 cu drumul care duce la pârtiile din Predeal

Din 9 noiembrie, dacă nu vor apărea situații neprevăzute, traficul rutier de la intersecția drumului național DN1 cu drumul de acces la domeniul schiabil din Predeal va mult mai aerisit.

La respectiva intersecție, în a doua parte a lunii septembrie au început lucrările de amenajare a două benzi de circulație pe DN1, una de accelerare (după ce se iese din drumul care duce la domeniul schiabil) și una de decelerare (pe care se încadrează cei care vor să meargă la pârtii), iar din 26 noiembrie a început turnarea covorului asfaltic. 

Lucrările sunt realizate de Secția de Producție a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Directorul DRDP, Tudor Duțu, a declarat că graficul lucrări a fost devansat, iar amenajarea noilor benzi s-ar putea finaliza în 9 noiembrie. 

„Sperăm ca prin această investiție să se rezolve problema blocajelor care apar în perioadele aglomerate din timpul iernii”, a declarat reprezentantul DRDP Brașov.

La rândul său, viceprimarul orașului, Marius Mateescu, a declarat că investiția a fost așteptată mulți ani.

„După finalizarea lucrărilor, nu se vor mai forma cozile interminabile pe DN1, iar accesul spre domeniul schiabil al Predealului va fi mult mai facil. Din fericire, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a avansat foarte repede cu lucrările, care, credem noi, vor fi gata înainte de termen”, a declarat Mateescu. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.