FOTO. Magia iernii a început în Piața Sfatului din Brașov. Mii de oameni au venit pentru a vedea cum se aprinde iluminatul de sărbători

La fel ca înainte de pandemie, Piața Sfatului a fost plină marți seara. La aprinderea beculețelor din Piața Sfatului au participat mii de oameni, mulți dintre ei venind cu mult timp înainte, pentru a prinde un loc cât mai bun. Au ascultat colinde, muzică de fanfară, iar cu puțin timp înainte de ora 18.00, după un scurt spectacol de lasere, a început numărătoarea inversă și a fost aprins iluminatul de sărbătoare. 

Anul acesta, în Brașov au fost aprinse un milion de beculețe, dintre care 200.000 au fost folosite pentru a împodobi bradul din Piața Sfatului. 

Pe strada Republicii și străzile adiacente acesteia sunt montate perdele de lumini, iar pe celelalte străzi principale din oraș au fost puse figurine pe stâlpi. 

Iluminată a fost și clădirea Primăriei Brașov. 

În total, pentru iluminatul de sărbători, Primăria Brașov a cheltuit suma de 2 milioane de lei. 

Pe lângă aprinderea luminițelor de sărbători, marți a fost deschis Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, dar și patinoarul din Piațeta Sfântul Ioan. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.