IQ Digital Summit ajunge la Braşov. Antreprenori, companii, autorități, experți în management strategic și consultanți propun noi perspective de digitalizare și planificare de business

Noua ediție IQ DIGITAL Summit are loc pe 15 noiembrie, la Brașov, în Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu. Acesta este al doilea eveniment cu public din cadrul proiectului IQ DIGITAL, un concept Upgrade 100 și George – o inovație BCR. 

IQ DIGITAL Summit Brașov reunește experți tech și de business: scriitorul și consultantul Andreas Ekstrom, futurologul Matthew Griffin, Iulian Stanciu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antreprenori în e-commerce din România, Sergiu Manea – CEO BCR, Achilleas Kanaris – CEO Vodafone România, precum și liderii unor companii cu amprentă locală și experți IT, care vor discuta despre transformarea digitală a ecosistemului antreprenorial românesc.

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii pe platforma Brașov IQ DIGITAL by U100 & George (https://iqdigital.ro/brasov/#bilete).

IQ DIGITAL Summit ne oferă posibilitatea să aducem împreună antreprenori, companii, autorități, experți în management strategic și consultanți IT pentru a discuta despre soluțiile și inițiativele prin care mediul de afaceri din România este creator de schimbare în societate. Ne bucurăm că ajungem la Brașov și avem ocazia să deschidem împreună cu comunitatea locală dialogul despre relevanță pe lanțul valoric, despre inovație și tehnologie, dar și despre aportul colaborării într-o economie funcțională”, a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

Conceptul IQ DIGITAL – un format informativ și educațional hybrid media

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – o inovație BCR, ca un format informativ și educațional hybrid media, cu conținut ce îmbină cultura digitală cu tehnici din televiziune, destinat să ajute la rezolvarea provocărilor întâmpinate în procesele de digitalizare cu care se confruntă antreprenorii din sectorul IMM din România. 

Primul IQ DIGITAL Summit a avut loc la Iași, în luna mai și a strâns peste 700 de participanți.

Mai multe informații despre agenda evenimentului puteți găsi aici: https://iqdigital.ro/brasov/#agenda

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.