Bradul de Crăciun pentru Piața Sfatului din Brașov a fost comandat. Cât a costat și ce înălțime va avea

Brașovul va avea și anul acesta un brad de Crăciun în Piața Sfatului. Ca în fiecare an, acesta va fi tăiat din pădurile Brașovului de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, care se va ocupa și de transportul și montarea lui. Conform informațiilor regiei, pomul de Crăciun din acest an va avea o înălțime de aproximativ 20 de metri. 

Contractul pentru livrarea și montarea pomului de Crăciun din Piața Sfatului, în valoare de 70.892 lei, cu tot cu TVA, a fost semnat zilele trecute între Primăria Brașov și Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt. Suma va acoperi costurile pentru identificarea pomului, amenajarea drumurilor de acces până la locul de unde este recoltat, tăierea acestuia, transportul și amplasarea în Piața Sfatului, dar și demontarea și  transportul masei lemnoase în locația indicata de primărie. De asemenea, în contract este inclusă și furnizarea de cetină. 

Un alt brad de Crăciun ar urma să fie împodobit în Piața Unirii, însă documentele pentru livrarea și montarea acestuia nu au fost, încă, semnate. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.