Bărbat decedat la intrarea în Spitalul Județean Brașov. Cum s-a produs tragedia

Un bărbat de 44 de ani a decedat miercuri dimineața la una dintre intrările în Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.  Bărbatul fusese internat în 15 decembrie, când a venit la Urgențe cu răni la cap și avea antecedente psihice, având trei tentative de suicid. Omul s-a aruncat de la etaj, în această dimineaţă, cu scrisoarea de externare în mână. Căzătura i-a fost fatală. 

Conform explicațiilor directorului medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, dr. Florin Orțan, în ziua internării, pacientul a avut relatări contradictorii privind cauza rănirilor cu care a ajuns la spital. 

„La un moment dat a spus că a căzut pe beton. Apoi a spus că se plimba cu ATV-ul prin pădure și s-a oprit cu gâtul într-o sfoară. Atunci l-am trimis la Psihiatrie pentru evaluare. Răspunsul de acolo a fost că în acel moment nu are tendințe suicidale”, a declarat dr. Florin Orțan. 

Bărbatul fusese externat de la „Psihiatrie” în 22 noiembrie. 

„Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii incidentului. În cauză a fost întocmit dosar penal instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Ivan.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.