FOTO VIDEO. Accident grav pe DN1, între Ghimbav şi Codlea. Traficul a fost deviat

Un accident rutier a avut loc în această seară pe DN1, la ieşirea din Ghimbav spre Codlea, în apropierea podului peste râul Bârsa. În accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară şi s-a soldat cu două victime, din primele date oferite de Centrul Infotrafic.

UPDATE 17.30 – De la această oră, traficul între Ghimbav și Codlea a fost deblocat. 

UPDATE 17.10 – Potrivit IPJ Brașov, în urma accidentului a rezultat o victimă. De asemenea, polițiștii ajunși la fața locului au constatat că în accident au fost implicate patru autoturisme și un TIR. 

 

 

În urma impactului, un conducător auto a suferit leziuni corporale. La acest moment traficul este blocat pe sensul de mers Ghimbav-Codlea, resticție estimată pentru încă 30 de minute. În acest moment se efectuează cercetări în cadrul dosarului penal constituit, de catre lucrătorii Poliției municipiului Codlea, în care vor fi cercetate toate aspectele producerii, sub coordonarea procurorului de caz, a anunțat Poliția. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Ghimbav spre Codlea, județul Brașov, s-a produs un accident între două autoturisme și o autoutilitară, traficul desfășurându-se dirijat. În urma coliziunii, două persoane au suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 45 de minute”, au anunțat Centrul Infotrafic, la ora 16.25.

Pentru desfăşurarea intervenţiilor, traficul a fost deviat pe DN73B, prin Cristian. 

În zonă, traficul se desfășoară cu mare dificultate, coloana de mașini formată chiar de la intrarea în Ghimbav, până la ieșirea spre Codlea având, la orele 17.00, aproximativ 3 km. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.