VIDEO Incendiu în Şchei. Pompierii au făcut „slalom” printre maşinile parcate pe străduţe. 3 linii RATBV nu au mai trecut de Maternitate

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă, în Şchei, la mansarda unei case de pe strada Constantin Brâncoveanu, la intrersecţie cu strada Băilor. Pompierii militari intervin greu, din cauza străzilor înguste şi a maşinilor parcate pe margine. 

UPDATE 11.30: RATBV a anunţat că autobuzele de pe liniile 4, 50 şi 52, care întorc în Şchei, revin de la această oră pe traseele normale. Până la această oră, ele au întors la Poarta Şchei, din cauza blocajului creat în urma intervenţiei pompierilor. 

 

Potrivit ISU, a ars acoperisul casei pe o suprafata de aproximativ 200 mp. Incendiul nu a cauzat victime. 

 

 

Pe de altă parte însă, autobuzele RATBV care au cap de linie în Şchei nu au mai ajuns la destinaţie, în primele ore ale dimineţii, întorcând la Poarta Şchei. Mulţi dintre călători au aşteptat degeaba în staţiile din Șchei, fără să fie informați de incidentul din cartier din cauza căruia autobuzele nu au mai urmat traseul normal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al RATBv, Silviu Ştefan, liniile 4, 50 și 52 sunt în situația de a nu urca până la capătul de linie din Șchei:

„Din cauza restricțiilor impuse de Poliție, determinate de incendiul din zonă Schei, autobuzele de pe liniile 4, 50 și 52 întorc în giratoriu de la Maternitate, fără a trece mai sus”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.