Un fost fotbalist cu prezenţe la Cupa Mondială a ajuns să cerşească pe străzile Londrei

Fostul fotbalist Paul James are o viață desprinsă parcă din filme. Canadianul a cunoscut succesul și a participat la Campionatul Mondial, iar de o lungă perioadă de timp a ajuns să doarmă pe străzile Londrei din cauza sărăciei.

Paul James, de la Cupa Mondială, la droguri și sărăcie

De 47 de ori internațional pentru Canada, James a ajuns să doarmă pe străzi după ce s-a confruntat cu dependența drogurilor și sărăcia. Acesta este șomer de 13 ani, iar de șase ani nu are o locuință permanentă, scrie Marca.

 
Jucătorul cu origini galeze, în vârstă de 59 de ani, a evoluat pentru Toronto Blizzard, Hamilton Steelers, Doncaster Rovers, Ottawa Intrepid și London Lasers și a participat la CM 1986 din Mexic.

James susține că a părăsit Canada în anul 1998 din cauza discriminării pe care a suferit-o pentru consumul de cocaină, iar acum cerșește în suburbiile Embankment, Piccadilly și Strand din Londra și își poartă cu el cele câteva bunuri într-o geantă neagră de sport.

„Cariera mea de fotbalist a fost totul. Nu ar fi trebuit să ratez nicio zi de muncă. Dacă mâine ar trebui să îmi pun capăt vieții, ceea ce nu voi face, oamenii ar înțelege. Pentru ce cer bani? Ca să fiu independent. Să recâștig o aparentă normalitate. Să pot purta haine și pantofi noi, nu la mâna a doua”, a declarat fostul fotbalist.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.