Din nou cu bicicleta în Poiana Brașov. RATBV a anunțat îmbunătățirea serviciilor

Având în vedere că sezonul de schi s-a încheiat, Poiana Brașov este a drumeților și a pasionaților de mountain-bike. De altfel, din 29 aprilie, RATBV a reluat serviciul de transport biciclete pe traseul liniei 20 (Livada- Poiana Brașov).

Față de anul trecut, noutatea este că RATBV a crescut capacitatea de transport oferită, aceasta deoarece societatea a achiziționat trei remorci fiecare cu câte 10 suporturi de biciclete. 

„Remorcile asigură condiții foarte sigure de transport a bicicletelor și ne permit deplasarea a 30 de vehicule cu două roți pe parcursul a fiecărei ore, în toate zilele săptămânii”, a declarat directorul RATBV, Marian Geman. 

Pentru a nu apărea incidente neplăcute, proprietarii își vor încărca și asigura bicicletele, iar conducătorul auto va verifica dacă operațiunile au fost făcute corect. Cei care vor să urce cu bicicleta în Poiana Brașov trebuie să se prezinte la autobuz cu 10 minute înainte de plecările programate în orare, pentru ca operațiunile de încărcare să nu afecteze graficele de circulație.

Transportul bicicletelor este gratuit. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.