Restaurantul Cerbul Carpatin se redeschide în acest an. Şeful CA Aro Palace a explicat în ce condiţii

Restaurantul Cerbul Carpatin din Piața Sfatului se va redeschide anul acesta. Anunţul a fost făcut de Călin Ile, preşedintele Cosiliului de Administraţie al SC ARO PALACE SA, companie de care aparţine imobilul.

Reprezentanţii ARO PALACE se aşteaptă ca procesul pentru clădirea de la Cerbul Carpatin să dureze ani buni

Clădirea din Piața Sfatului este în litigiu, fiind revendicată de Municipiul Brașov, care spear să o câştige în instanţă, la fel cum s-a întâmplat cu Cetățuia de pe Dealul Straja. Procesul a fost deschis de Primăria Braşov în anul 2019 şi este încă în desfăşurare. Călin Ile se aşteaptă însă ca acţiunea în instanţă să dureze, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul Cetăţuiei. Tocmai de aceea ARO ia în calcul deschiderea restaurantului, pe perioada cât este în litigiu.

„Pe principiul că litigiul de la Cetate a durat 7 ani, nu văd cum acesta (ce vizează Restaurantul Cerbul Carpatin, n.r.) ar dura mai puțin. Noi ne asumăm să punem pe piață toate activele. Scopul nostru este să facem din fiecare activ o afacere profitabilă”, a declarant Călin Ile.

Clădirea va fi amenajată până în vară

Compania a obţinut avizul de la Direcţia de Cultură, pentru a face amenajări la clădirea din Piaţa Sfatului, iar ulterior, imobilul va fi închiriat.

„În 13 aprilie am obținut avizul de la Direcția de Cultură a Județului Brașov pentru realizarea lucrărilor de amenajare, în anumite condiții. Cred că în 26 aprilie, în ședința Adunării Generale a Acționarilor se va lua decizia privind închirierea spațiului către partenerul nostru, care face parte din Grupul City Grill, să preia lucrările. Estimăm că până la începutul lunii iulie lucrările vor fi terminate”, a precizat reprezentantul Aro Palace.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.