Din nou după gratii. Fostul lider al revoluționarilor brașoveni, găsit de polițiști în Italia

Condamnat definitiv de Curtea de Apel Târgu Mureş, în 19 iulie, pentru fapte de corupție, fostul lider al revoluționarilor brașoveni, Dorin Lazăr Maior, găsit vineri în Italia, în localitatea San Cesaro, relatează https://www.realitatea.net.

Tribunalul Braşov a emis un mandat de arestare pe numele său, însă nu a fost găsit, astfel că a fost dat în urmărire internaţională.

Pe 19 iulie 2023, dosarul său de corupţie a avut un nou termen la Curtea de Apel Târgu Mureş, unde procesul fusese strămutat. După ce la termenele anterioare fuseseră emise mai multe amânări, magistraţii au dat acum o sentinţă definitivă, condamnându-l pe fostul lider al revoluţionarilor la peste 5 ani de închisoare. 

Dorin Lazar Maior este la a doua condamnare, după ce în 11 noiembrie 2013 a primit o pedeapsă de 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, însă în iunie 2020 a fost eliberat condiţionat.

Şi înainte de a fi arestat după sentinţa din 2013, Maior fugise din ţară în Dubai, potrivit datelor DNA Braşov de la acea vreme. Acesta a ajuns după gratii abia în 2015.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.