Şofer din Braşov, depistat conducând sub influenţa alcoolului, la primele ore ale dimineţii

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au întocmit un dosar penal după ce un conducător auto a fost identificat în trafic cu o alcoolemie peste limita legală.

Şoferul a fost depistat în trafic duminică dimineaşa, în jurul orei 08.00, când, polițiștii l-au oprit, în cadrul unei acțiuni desfășurate pentru consumul de alcool, în municipiul Brașov. Agenţii au observat că cel de la volan prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului şi l-au testat imediat.

După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto pentru clarificarea indiciilor avute, aceștia au stabilit că bărbatul, de 62 de ani, din municipiul Brașov, avea o alcoolemie de 0, 68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Față de valoarea rezultatului stabilit, s-a întocmit dosar penal și i s-au recoltat conducătorului auto mostre biologice, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a anunţat IPJ, printr-un comunicat de presă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.