Două străzi închise în perioada FOV Brașov. Pe Mureșenilor se va reveni la regula din timpul Cerbului de Aur

Primăria Brașov a anunțat restricțiile de circulație ce vor fi instituite în perioada Forumului Orașelor Verzi, ce se va desfășura în perioada 4 – 10 septembrie la Brașov.

Astfel, în 9 septembrie, când în Piața Sfatului vor fi mai multe concerte, pe strada Mureșenilor după ora 16.00, va avea banda de coborâre din Șchei închisă și transformată în pietonală, iar celelalte benzi rămase libere vor fi folosite în ambele sensuri de circulație – urcare, respectiv coborâre – doar de către mijloacele de transport public RATBV și de către mașinile de intervenție (Salvare, Pompieri, Poliție). Practic, se va reveni la restricțiile de circulație ce erau instituite în urmă cu mai mulți ani, când în Brașov se desfășura Cerbul de Aur.

Zona Madarom, închisă începând din 6 septembrie

Bulevardul Eroilor, pe tronsonul cuprins între Modarom și magazinul Star, va fi închis din 6 septembrie ora 22.00, pe acest sector de stradă fiind programate mai multe evenimente în aer liber. Primăria Brașov nu a anunțat câte zile va fi închisă strada, însă, cel mai probabil, restricția va fi valabilă până în 10 septembrie.

De asemenea, duminică, 10 septembrie, Str. Bobului, din cartierul Bartolomeu – Avantgarden, va fi de asemenea închisă mașinilor. Pe tot parcursul zilei vor fi activități ecologice și ateliere pentru copii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.