Primăria Brașov a cerut mai multe autobuze pentru Oktoberfest. Programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit

La solicitarea Primăriei Municipiului Brașov, în perioada 31 august – 10 septembrie RATBV va suplimenta semnificativ oferta de transport spre zona Gara CFR Brașov – Tractorul. Conform anunțului RATBV, măsura este determinată de faptul că în în intervalul menționat, pe strada Turnului se va desfășura „Oktoberfest Brașov”, eveniment la care sunt așteptați un număr mare de participanți. De asemenea, RATBV va susține aceste suplimentări ale ofertei de transport pentru a permite brașovenilor și turiștilor să bea liniștiți o bere, fără grija condusului autoturismului până acasă.

Astfel, de joi, 31 august și până duminică, 10 septembrie, inclusiv, autobuzele și troleibuzele de pe liniile 4, 8, 23, 23B, 25, 29, 32, 35 și 40 vor circula până la orele 24.00 ale fiecărei zile, indiferent dacă este zi lucrătoare sau de week-end. Graficele de circulație ale acestor linii vor fi afișate pe site-ul www.ratbv.ro, purtând mențiunea „Valabil din 31.08.2023”.      

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.