FOTO. Kids Tâmpa a câștigat “Brașov Junior`s Cup” la U8 și a terminat pe locul 2 la U7!

Academia de fotbal Kids Tâmpa a confirmat, în acest weekend, la Brașov, că la club se lucrează foarte bine încă de la primele grupe de copii care visează să ajungă mari fotbaliști. După patru zile de jocuri intense, micuții fotbaliști pregătiți de Nicolae Văduva au câștigat “Brașov Junior`s Cup” – cel mai important turneu din țară și nu numai, în vreme ce cealaltă echipă din competiție, care l-a avut pe bancă pe Ciprian Anghel, s-a clasat pe poziția a doua.

Trei premii individuale

Acestea două nu au fost singurele premii cu care Kids Tâmpa a plecat acasă, brașovenii câștigând titlul de cel mai bun jucător al turneului la ambele categorii, prin Alexandru Lică (U8), respectiv Alexandru Neacșu (U7). Tot la U7, Darius Munteanu, de la Kids Tâmpa, a primit titlul de cel mai bun portar al turneului.

„Dăm importanță mare micuților fotbaliști, încă de la primii lor pași la noi în club, și îi ajutăm să se perfecționeze”

La finalul competiției, antrenorul Nicolae Văduva, cel care coordonează academia de fotbal KidsTâmpa a spus că dincolo de reușitele din teren, mult mai important este că acești copii cresc în spirit de echipă și învață să câștige și să piardă împreună:

“Evident că ne bucurăm pentru locul 1 și locul 2, chiar dacă sunt niște copii. Credem că este foarte important să li se acorde importanța pe care o merită, să fie crescuți în spirit de echipă și să învețe atât să câștige cât și să piardă împreună. Este adevărat, faptul că reușesc să câștige acest turneu, care este cel mai important din țară și nu numai, nu face altceva decât să demostreze că noi, la Kids Tâmpa, dăm importanță micuților sportivi, încă de la primii lor pași la noi în club și îi ajutăm să se perfecționeze. Faptul că trei dintre jucătorii de la noi au câștigat premii individuale, întărește acest lucru. Brașovul are copilași minunați care sunt dornici de sport, iar pentru noi este o mândrie că o mare parte dintre ei sunt în culorile Kids Tâmpa și mulți alții își doresc să se înscrie la noi la club. Din acest motiv dăm o foarte mare importanță antrenorilor de la aceste grupe mici, pentru că, aici la inițiere este extrem de important să se pună corect bazele în fotbal”.

Rezultate Brasov Junior`s Cup

Grupa 2017
Kids Tâmpa – FC Brașov 2- 3
Kids Tâmpa – Academia Hagi 3–0
Kids Tâmpa – Golden Kids 0–1
ACS Tâmpa – Kids Tâmpa 0–5
Bucegi Râșnov Roșu – Kids Tâmpa 1–3
FCSB – Kids 0–2
Bucegi Râșnov Alb – Kids Tâmpa 0–7

Grupa 2016
Universitatea Craiova – Kids Tâmpa 1–8
FCSB – Kids Tâmpa 0-6
Kids Tâmpa – Steaua Magică Iași 2-2
FC Argeș – Kids Tâmpa 1-2
Kids Tâmpa – Academia Hagi 3-2

Meciuri de clasament
Kids Tâmpa – ACS Tâmpa 8-2
Kids Tâmpa – Viitorul Arad 1-1 (4-2 după penaltiuri)
Kids Tâmpa – FC Argeș Alb 2-2 (5-4 după penaltiuri)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.