Wizz Air, prima aterizare pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Aeronava a fost întâmpinată cu „botezul” tunurilor de apă

Wizz Air a avut miercuri prima aterizare Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, aeronava fiind întâmpinată cu „botezul” tunurilor de apă, după cum cere tradiţia. La Ghimbav a aterizat o aeronavă Airbus A321, cu peste 200 de pasageri la bord, care a decolat de la Londra, de pe aeroportul Luton. De altfel, pentru început, compania Wizz Air va avea doar curse Brașov – Londra și retur, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

Londra a fost aleasă ca primă destinație pentru zborurile Wizz de la şi spre Aeroportul de la Ghimbav, având în vedere că este una populară, au explicat reprezentanții operatorului aerian.

„Suntem încântați să introducem prima noastră rută de la Brașov către Londra. Rămânem dedicați promisiunii de a oferi clienților noștri români opțiuni de călătorie convenabile și accesibile, reflectând investiția și creșterea noastră continuă în România. Londra este de multă vreme o destinație populară pentru călătorii din întreaga lume, iar prin această nouă rută, ne propunem să facilităm accesul pasagerilor români la atracțiile captivante și diverse ale acestui oraș emblematic. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm călătorii din Brașov și nu numai la bordul zborurilor noastre Wizz”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Începând cu data de 2 septembrie WIZZ AIR va operaţionaliza şi ruta Dortmund – Braşov – Dortmund, cu două frecvenţe săptămânale, sâmbăta şi marţea.

Wizz Air este a doua companie aeriană care asigură curse regulate de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, prima fiind Dan Air, care a avut primul zbor chiar în 15 iunie, data inaugurării aeroportului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.