Aranjamente, buchete și surprize florale gata pregătite la Flower Box-urile „Fleurs d’Arlette” din Brașov

Indiferent de sărbătoare sau de momentul zilei, acum ai la dispoziție o varietate florală premium prin Flower Box-urile Fleurs d’Arlette. Serviciul este disponibil non-stop la punctele fixe din orașul Brașov, unde se află minunatele case cu flori ce oferă: buchete, aranjamente, cu sau fără vază, dichisite întotdeauna cu cele mai frumoase culori și cele mai îmbietoare parfumuri.

Conceptul Flower Box-ului este facil și util pentru oricine alege să îl utilizeze: totul se întâmplă automat, chiar în fața ta. Soluția inedită aduce cu sine și beneficiul alegerii florilor pe măsura surprizei pe care ți-o dorești să o realizezi. Surpriza ta este cu siguranță îmbucurătoare și concepută cu rafinament de artiștii florali Fleurs d’Arlette ce au grijă să creeze compoziții care să aducă o notă distinctivă și expresivă.

Ineditul serviciu disponibil oricând este complementat de catalogul floral disponibil pe site-ul fleursdarlette.ro. Aranjamentele „All Season”,  cu flori de diverse forme, culori și dimensiuni, cu mixuri și combinații de trandafiri, orhidee, eustoma, bujori, lavanda sau aranjamente de sezon cu hortensii, eucalipt și tuberoze sunt cu siguranță doar câteva dintre opțiunile disponibile online sau la Flower Box-uri. 

Unde găsești noile Flower Box-uri?

FLower Box-urile se găsesc la intrarea principală din Coresi Mall, la benzinăriile OMV din oraș și la benzinăria Rompetrol la ieșirea spre Sânpetru. Poți alege și poți ridica florile non-stop de la casele cu flori din benzinării sau conform orarului de funcționare la Flower Box-ul din Coresi Mall.

„Serviciul Flower Box a apărut la Fleurs d’Arlette din dorința de a deservi nevoia unei piețe care evoluează din ce în ce mai frumos, semn că florile au fost și vor rămâne cele care însoțesc de fiecare dată un gest de apreciere față de o persoană dragă. Pasiunea noastră pentru flori și frumos este cea care asigură prezența florilor deosebite, la orice oră în casele noastre automate cu flori”, spun reprezentanții florăriei. 

Flower Box este doar unul dintre serviciile pe care Fleurs d’Arlette le pune la dispoziţia clienților și iubitorilor de flori. Discuția cu un specialist în arta florală, livrarea acasă sau la birou și consultanța artistului floral pentru orice eveniment ce necesită un decor desăvârșit sunt parte integrată a serviciilor premium puse la dispoziție de Fleurs d’Arlette.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.