Polițist din Brașov, prins în flagrant cu o cantitate semnificativă de droguri. Vindea marfă unui „client mai special”

Sursa foto: Sindicatul Europol

Un polițist brașovean a fost prins în flagrant cu o cantitate impresionantă de cocaină. Cazul a fost făcut public de Radio Brașov FM, care a precizat că polițistul a fost prins în flagrant cu o cantitate mare de cocaină. Drogurile au fost găsite în mașina polițistului, iar acesta nu era în timpul programului.

Conform surselor din Poliția Brașov, polițistul a fost reținut cu propunere de arestare, fiind condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție.

După ce cazul a fost publicat, inspectoratul Poliției Județului Brașov a anunțat:

„Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul IPJ Brașov. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”.

Conform Radio România FM, polițistul era printre colegi pentru afacerile lui dubioase și alte „ieșiri în decor”. De asemenea, cu ceva timp în urmă el ar fi rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prins conducând cu 240 km/h pe Calea Făgărașului, în zona Hornbach.

Pe de altă parte, potrivit unei postări pe rețelele de socializare, Sindicatul Europol (din care fac parte polițiști), a precizat că polițistul „a fost prins azi dimineața (în 7 septembrie, n.r.), printre blocurile unui cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5.000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.