FOTO. Bătrână de 86 de ani din Braşov, recuperată de Salvamont din masivul Leaota

Foto: FB/ Salvamont Argeş

O femeie de 86 de ani, cu domiciliul în Braşov dar care locuia la centrul de vârstnici Dealul Sasului, a fost găsită de Salvamont Argeş după o căutare de noapte, în nord-estul judeţului, după ce salvatorii montani au folosit inclusiv o dronă cu termoviziune.

„Acţiune de căutare (…) a unei persoane de sex feminin, dispărută dintr-un azil de bătrâni la Dealul Sasului, în masivul Leaota. Având în vedere că este întuneric, am folosit şi drona cu termoviziune”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Salvamont Argeş.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat încă de marţi seara că se desfăşoară cercetări în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a unei femei de 86 de ani de la un centru de îngrijire pentru vârstnici, aflat în comuna Dâmbovicioara.

„Femeia are domiciliul pe raza municipiului Braşov şi este cunoscută cu afecţiuni medicale. Au fost efectuate căutări de către poliţişti şi jandarmii argeşeni, împreună cu un grup de voluntari, însă până la acest moment, femeia în cauză nu a fost identificată”, se preciza într-un comunicat al IPJ Argeş.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.