Serviciul Public Local de Termoficare Brașov a deschis robinetul de căldură. Cât costă Gigacaloria la Brașov

Temperaturile scăzute din ultima perioadă au determinat mai multe asociații de proprietari din Brașov să solicite furnizarea de căldură în sistem centralizat. Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei Brașov, în blocuri din zonele Astra, Tractorul sau Gării, de câteva zile a început furnizarea de agent termic. De asemenea, robinetul de căldură a fost deschis și la Grădinița nr. 13.

Agentul termic în sistem centralizat este furnizat în momentul în care, timp de trei zile consecutiv, temperaturile exterioare scad sub 10 grade Celsius între orele 16.00 și 08.00, iar în Brașov au fost înregistrate în ultima perioadă temperatori negative în cursul nopții.

În perioada 1 aprilie – 30 octombrie prețul plătit de brașoveni pentru o Gigacalorie este de 289,66 lei (cu TVA de 19%), iar în perioada 1 noiembrie – 31 martie o prețul Gigacaloriei este de 255,58 lei (cu tot cu TVA de 5%).

În municipiul Brașov mai sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare 5.102 de apartamente.

1 Comentariu

  1. Bună ziua.care caldura?locuiesc pe str.uranus 7.am făcut cerere către asociația de locatari 83 sa dea drumul la căldură și nimic.ce mai este de făcut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.