Avertizare meteo pentru județul Brașov. Cum va fi vremea în următoarele zile

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o avertizare „Cod galben” pentru perioada 12 noiembrie, ora 08.00 – 12 noiembrie, ora 18.00. Avertizarea este valabilă mai multe județe din Sud-Estul României și din Transilvania, inclusiv județul Brașov. Fenomene vizate și zone afectate sunt intensificări ale vântului, ninsori în Carpații Orientali, temporar viscol la peste 1.700 m.

„Vântul va avea intensificări în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în sudul Transilvaniei, cu viteze de 55…65 km/h și izolat peste 70 km/h. În zona Carpaților Orientali va ninge moderat cantitativ (10…15 l/mp) și va continua să se depună strat de zăpadă. La munte vor fi rafale de 60…80 km, iar la altitudini mai mari de 1700 m, peste 90…110 km/h și vor fi perioade cu viscol și vizibilitate scăzută”, au anunțat meteorologii.

Conform datelor disponibile pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie, duminică, la ora 9.00, la Brașov erau 6 grade Celsius, însă temperatura resimțită (care ia în calcul viteza vântului, nebulozitatea, umiditatea) era de 3 grade Celsius.

Urmează o săptămână de toamnă târzie

Astăzi, la Brașov, temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius și va continua să bată vântul. La noapte temperaturile vor scădea sub pragul de îngheț. Luni, temperatura maximă va ajunge la 8 grade Celsius, însă vântul se va opri. Marți este așteptată o încălzire a vremii, iar miercuri vin ploile. Vineri și sâmbătă va fi o vreme destul de frumoasă, iar sâmbătă sunt așteptate ninsori.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.