FOTO. Bradul de Crăciun de la Kids Tâmpa a umplut până la refuz Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Micii sportivi ai clubului au strâns cadouri pentru elevii de la Săcele

Începutul ultimei săptămâni dinaintea Crăciunului a început la Kids Tâmpa cu o sală arhiplină și un teren plin de peste 800 de copii la care a venit…Moș Crăciun! A fost cu brad împodobit, cu Moș Crăciun, colinde cântate de grupul de colindători de la Școala de arte și meserii Tiberiu Brediceanu, coordonat de profesorul George Muraru, cu dansuri populare ale grupului de copii din “Ansamblul Sergiana”, coordonați de Petrișor Bucur, cu un Urs mascotă, și multă, multă bucurie. Evenimentul nu a fost doar cu cadouri pentru sportivii prezenți, ci și cu altele pe care ei le-au strâns la rândul lor, pentru a fi dăruite altor copii.

„A fost un eveniment de suflet al uneia dintre cele mai importante pepiniere sportive din Brașov”

După eveniment, președintele clubului Kids Tâmpa, Adrian Zahariea, a declarat că a fost un an bun pentru club care s-a încheiat exact așa cum trebuia, cu un eveniment pe care îl meritau cu toții, fie ei sportivi, antrenori sau părinți:

“Am trăit, la Bradul de Crăciun de la Kids Tâmpa, un amalgam de emoții și satisfacția că facem bine ce facem. Faptul că am avut o sală plină de părinți, la acest eveniment, demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că clubul Kids Tâmpa reprezintă una dintre cele mai importante pepiniere în sportul brașovean și clubul care nu doar că adună copiii la un loc, dar crește frumos și în rezultate pe toate secțiile. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor, dar în mod special lui Nicolae Văduva, Ciprian Anghel și Cristi Cristea, membri fondatori ai acestui club. Cu siguranță, nu ne vom opri aici, și împreună cu colegii mei, care sunt zi de zi în bazele sportive unde ne desfășurăm activitatea, vom munci mai mult pentru a aduce rezultate bune Brașovului”.

Trei microbuze de cadouri au ajuns la DOAMNA

La finalul evenimentului, sportivii de la Kids Tâmpa au adunat nu mai puțin de trei microbuze cu cadouri, care au ajuns marți, la Școala gimnazială nr. 5 din Săcele, acolo unde Florentina Tituleac, sau mai exact, DOAMNA, cum este cunoscută în mediul online și nu numai, muncește de cinci ani, pentru ca și copiii dintr-o zonă care la început nu i-a fost foarte prietenoasă, să aibă șansa lor la educație. Clubul Kids Tâmpa mulțumește tuturor celor care au fost parte din acest eveniment și au contribuit la reușita lui.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.