Ovidiu Bucurei a fost demis din funcția de Director Economic al RATBV. Ce i s-a imputat și cine este înlocuitorul lui

Consiliul de Administrație al RATBV, Ovidiu Bucurei, a fost revocat din funcție de Consiliul de Administrație al societății comerciale. Decizia a fost luată în 18 decembrie și, potrivit documentului, a intrat în vigoare la data amintită, începând cu ora 15.57.

În locul lui a fost numit Cristinel Viorel Florea (Șeful Serviciului Analiză Buget), care au precizat surse din RATBV, a participat la concursul câștigat de Bucurei, dar s-a clasat pe locul al doilea.

Bucurei a anunțat că va contesta decizia Consiliului de Administrație în instanță.

Conform declarației lui Ovidiu Bucurei, Consiliul de Administrație l-a revocat din funcție pentru o posibilă încălcare a condițiilor de confidențialitate din contractul de mandat.

„Mi s-a reproșat faptul că în timpul unei ședințe a Comisiei de Dialog Social de la Prefectura Brașov amintit de un audit intern ce a vizat activitatea unui lideri sindicali. Un astfel raport ce a fost pus la dispoziție și Primăriei Brașov, dar și Consiliului de Administrație. Acel raport trebuia valorificat, în sensul că ar fi trebuit să fie sesizate organele competente”, a declarat Ovidiu Bucurei.

Pentru revocarea din funcție a lui Bucurei au votat trei membri ai Consiliului de Administrație, respectiv Marius Chiriac, Ovidiu Paraschivescu și Petru Petre, iar împotrivă alți doi, respectiv Laurențiu Ilie și Eduard Bălășcan.

1 Trackback / Pingback

  1. Demitere la vârful RATBV - MyTex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.