Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul unui polițist local din Râșnov. Pentru ce a fost sancționată o râșnoveancă

Cazul unui polițist local zelos din Râșnov, a sancționat o persoană pentru postările acesteia de pe rețelele de socializare, a intrat în atenția Instituției Avocatului Poporului. Anunțul a fost făcut de ASUM Brașov, care care a precizat că „Avocatul Poporului s-a autosesizat și va desfășura o anchetă la Poliția Locală Râșnov”.

Sancțiunea pentru care s-a autosesizat Avocatul Poporului, un avertisment, a fost aplicată în 22 noiembrie, după ce o râșnoveancă a scris pe Facebook despre polițiștii locali din Râșnov sunt „incompetenți” și „lipsiți de vlagă”.

În data de 22.11.2023, ora 11.00, pe pagina de Facebook Râșnovul Deschis, contravenientul a adresat expresii jignitoare la adresa polițiștilor locali, exprimate în public, respectiv în mediul online, prin comentarii la o postare. Prin fapta sa a adus atingere, a lezat demnitatea și onoarea poliției locale Râșnov (…) Expresiile jignitoare ale contravenientului sunt: «inconpetenți» și «lipsiți de vlagă», se arată în procesul – verbal întocmit de polițistul local.

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul unui polițist local din Râșnov. Pentru ce a fost sancționată o râșnoveancă | Râșnov | Brașov ⓜ mapamond media
  2. Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul unui polițist local din Râșnov. Pentru ce a fost sancționată o râșnoveancă | Râșnoveanul ⓜ mapamond media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.