Primăria Predeal vrea să amenajeze o sanie de vară, pe banii investitorilor. Pentru sania de vară din Poiana Brașov, Primăria Brașov va plăti peste 20 milioane de lei

Dacă în Poiana Brașov va fi construită o sanie de vară cu finanțare din bugetul local al municipiului, în Predeal, autoritățile locale au în plan să realizeze o astfel de investiție fără a plăti vreun leu. Astfel, zilele trecute, Primăria Predeal a lansat o licitație pe platforma electronică de achiziții publice pentru concesionarea construirii și operării unei astfel de amenajări. Contractul va avea o durată de 16 ani, din care un an pentru construire și alți 15 ani pentru operare.

Conform anunțului licitației, valoarea totală a contractului este estimată la 65 milioane de lei, iar valoarea lucrărilor de amenajare a saniei de vară este de 1,4 milioane de euro. Costurile pentru construirea și menținerea în funcțiune a saniei de vară vor fi suportate de investitor. De asemenea, firma care va obține contractul va plăti și o redevență către Primăria Predeal.

Sania de vară va fi construită la baza Pârtiei Clăbucet. Traseul de urcare va fi de 332 de metri, iar cel de coborâre de 490 m. Sistemul va conține 22 de sănii cu două locuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.