Trafic restricționat pe DN 1, între Vlădeni și Perșani, din cauza unui accident

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat duminică, 10 decembrie, că pe DN 1, în zona localității Vlădeni (sectorul cuprins între Vlădeni și Perșani), s-a produs un accident rutier, iar în urma impactului 3 persoane au suferit leziuni. Conform sursei amintite, imediat după producerea accidentului, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

Pe de altă parte, după producerea accidentului, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, a anunțat duminică, în jurul orei 17.20 că, pe DN 1, în zona localității Perșani, traficul rutier se desfășura la ora respectivă cu restricții, în zona localității Perșani.

În accident sunt implicate 6 autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea, 2 persoane, ocupanți în autovehicule, beneficiază de sprijin medical. La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Din cauza poziției vehiculelelor, circulația rutieră este blocată pe un sens de mers, drept pentru care vehiculele sunt dirijate in mod alternativ pe banda de mers disponibilă, urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil. Din cauza valorilor de trafic ridicate la acest moment pe DN1, Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte semnalizarea rutieră”, a declarat reprezentantul Poliției Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.