Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, sub presiune crescută. În fiecare zi sunt peste 190 de prezentări

Număul brașovenilor care s-au prezentat zilele acestea la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului a crescut semnificativ în ultima perioadă.

„În aceste zile la UPU numărul prezentărilor a crescut cu 40% fata de zilele normale,astfel încât și timpul de așteptare pentru urgențele minore a crescut și el. Urgentele majore reprezintă prioritate și pentru ele timpul de așteptare nu a crescut. În momentul de față nicio unitate medicală din Brașov, multidisciplinară cu serviciu de urgență, nu mai este accesibila cetățenilor. În aceste condiții serviciul de urgență este supus unei presiuni crescute”, au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Conform statisticilor unității sanitare breșovene, în perioada 22 – 28 decembrie, la UPU s-au prezentat, în total, 1.642 de persoane. Cea mai aglomerată zi, cu 281 de prezentări, a fost 27 decembrie. Cele mai puține prezentări, câte 19, au fost în datele de 22și 24 decembrie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.