VIDEO. Apariție inedită pe Calea București din Brașov

La una dintre trecerile de pietoni de pe Calea București a apărut Charlie Chaplin. Merge pe trotuar sau printre mașini, când acestea sunt oprite la semafor și, chiar dacă nu cere, așteaptă niște mărunțiș de la trecători sau șoferi.

Cel care îl interpretează pe celebrul comediant și regizor englez și-a intrat perfect în rol, respectând originalul, de la costumație și machiaj, la mers și gesturile care l-au făcut celebru pe actorul englez care a scris istoria filmului mut la începutul secolului trecut.

Dincolo de faptul că Chaplin de pe Calea București este o prezență inedită să poate aduce zâmbetul de buzele pietonilor și șoferilor, cerșetoria a căpătat amploare în Brașov. Cei care cer un leu pot fi văzuți în fața magazinelor mai mici sau mai mari, în centrul istoric, la pasajele subterane din Centrul Civic sau în alte locuri aglomerate. Unii sunt vârstnici, alții au infirmități, dar pot fi văzute și persoane care folosesc copiii pentru a-i convinge pe trecători să dea un ban.

Autoritățile nu dau semn că ar vrea să rezolve această problemă și, de multe ori, pasează responsabilitatea.

1 Comentariu

  1. Păcat că nu face nimeni nimic. Este plin de cersatori în Brașov . Nu avem câini maidanezi ,dar avem tot felul de cersatori. Daca nu dai,mai ales în centru te amenință. Ce face poliția locală?,ce fac autoritățile locale?le place!noua nu ne plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.