FOTO. Accident între două autobuze, pe Şoseaua Cristianului. Şase victime au fost transportate la spital

Un accident s-a produs în această dimineaţă pe Şoseaua Cristianului, în zona Inna Schaeffler, între două autobuze, rezultând şase victime, transportate la spital pentru investigaţii.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, într-un autobuz se aflau aproximativ 40 de persoane, iar în cel de al doilea doar șoferul. În urma accidentului au rezultat şase victime, toate constiente.

Traficul este îngreunat la primele ore ale dimineţii, desfăşurându-se în zonă pe un singur fir, pentru a permite intervenţiile SMURS şi SAJ.

La fata locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 3 ambulante SAJ, o autospeciala pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare şi două echipaje cu apă şi spumă.

„S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale necesară victimelor și pentru evaluarea medicală a altor 6 persoane din autobuz care acuzau dureri în diferite zone ale corpului. Șase persoane au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov pentru investigatii medicale de specialitate, iar alte șase persoane au refuzat transportul la spital. Toate victimele erau conștiente și au suferit traumatisme minore”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.