VIDEO. Agricultorii și transportatorii, protest pe principalele străzi și bulevarde din Brașov

Zeci de agricultori și transportatori din Brașov protestează azi pe principalele artere din oraș, nemulțumiți de prețurile mari ale asigurărilor și de accizele la carburanți.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din cadrul Primăriei municipiului Brașo a a eliberat un acord privind organizarea și desfășurarea unui protest al fermierilor și transportatorilor, în perioada 29 ianuarie – 31 ianuarie, în intervalul orar 11.00 – 16.00.

Traseele pe care se desfășoară acest protest la Brașov sunt următoarele:


Traseul I: Bd-ul Grivitei, vis-a -vis de Piața Stupini, sens giratoriu Onix, str. 13 Decembrie, str. Iuliu Maniu, Casa Armatei, B-dul.Eroilor, str. 15 Noiembrie, Calea Bucuresti până la Podul Dârste
Traseu II
: Pod Dârste-Calea București, Bd.ul Saturn, B-dul Alexandru Vlahuță, str. Hărmanului.


Conform organizatorilor, la acest protest participă fermieri și transportatori cu un număr de 50 de camioane, cap tractor, utilaje agricole tractoare și alte autoturisme.

Reamintim că, agricultorii și transportatorii din România au pornit un protest orientat, în primul rând, față de prețurile mari ale asigurărilor auto și ale accizelor la carburanți. Mișcarea a erupt miercuri, 10 ianuarie,  iar de atunci, reprezentanții acestor categorii au fost primite de mai multe ori la discuții la Guvern, fără a se ajunge însă la un numitor comun.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.